304.5 E2 XTC, MINIEXCAVATOR VERSATIL

Caterpillar aduce în industrie inovație de top și versatilitate de excepție cu noul miniexcavator hidraulic 304.5E2 XTC.

Miniexcavator multifunctional

Minixcavatorul hidraulic Cat® 304.5E2 XTC este primul model din noua gama Xtra Tool Carrier (XTC). Construit pe platforma fiabilă a seriei E2 de miniexcavatoare, modelul 304.5E2 XTC este dotat cu un cuplor manual care permite utilizarea de atașamente specifice unui încărcător compact, inclusiv: cupe de uz general, cupe multifuncționale, furci, lame de buldozer, mături, greble și echipamente de săpat șanțuri. Cuplorul este controlat prin simpla atingere a comutatorului XTC de pe consola din cabina operatorului și manevrat prin joystick-ul standard din dreapta. Și, gata, aveți la dispoziție un încărcător!

Modelul 304.5E2 XTC îmbunătățește productivitatea operatorilor în aplicații de transport de materiale, și, de asemenea, permite reducerea timpului de rambleiere. Puteți realiza mai multe aplicații cu un singur utilaj pe șantier. Crește, de asemenea, eficiența transportului utilajului.

Modelul 304.5E2 XTC include caracteristicile standard și avantajele gamei de modele E2. De exemplu, fiecare miniexcavator Cat are integrate comenzi pilot, două trepte de  viteza, sistem superior de rotire a cupei pentru excavare, lamă cu funcție de flotare și siguranță. Toate cabinele sunt certificate ROPS, iar sistemul Cat de blocare a hidraulicii la deplasare, atunci când bara de siguranță este ridicată, contribuie la siguranța operațională, la fel ca funcția de blocare a rotirii, centura de siguranță retractabilă și semnalul sonor de deplasare. Opțional, există și o cameră retrovizoare.

Nu în ultimul rând, pentru a crește și mai mult versatilitatea utilajului, este disponibil un cuplor rapid, mecanic sau hidraulic, pentru articulația din față a excavatorului (cuplorul excavatorului și cuplorul încărcătorului sunt distincte) pentru a atașa unelte de lucru, cum ar fi sfredele și ciocane hidraulice; balansierul este preechipat standard pentru graifer. Caterpillar oferă o gamă largă de unelte de lucru adaptabile, de înaltă performanță, concepute special pentru a obține tot ce este mai bun de la utilajul dvs. și pentru atingerea unor rezultate excelente, cu o productivitate ridicată și o durată lungă de viață.

Pentru mai multe informații despre miniexcavatorul hidraulic 304.5E2 XTC, vă rugăm să ne contactați.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *