ASISTENTA IN PANTA BULDOZER

NOI TEHNOLOGII IN STANDARD PENTRU BULDOZERELE CAT. 

Integrata initial pe buldozerele Cat de talie mica – D4K2 si D5K2tehnologia Cat Slope Assist a fost inclusa si in varianta standard de echipare a buldozerelor de talie medie – D6TD6N si D6K2, avand ca rezultat un plus de productivitate si de usurinta in operare.

Cat Slope Assist (Asistenta in Panta) controleaza in mod automat unghiul de inclinare al lamei buldozerului (transversal si longitudinal), cu o acuratete de pana la 1%. Slope Assist este una dintre tehnologiile GRADE incluse in suita Cat Connect. Ghidarea din cabina si controlul automat al lamei ii ajuta pe operatori sa lucreze mai productiv si sa obtina o nivelare uniforma cu mai putine treceri, cu o precizie mai mare si cu mai putin efort.

Conform unui studiu realizat in decembrie 2014 de Caterpillar, operatorii vor putea astfel finaliza lucrarile cu pana la 39% mai rapid, investind cu pana la 82% mai putin efort. Iar suprafata finala va fi cu pana la 68% de mai buna calitate.

Tehnologia Slope Assist este integrata direct din fabrica in pachetul de echipare standard al buldozerelor D4K2, D5K2, D6T, D6N si D6K2 si nu necesita hardware si software aditional. Pentru buldozerele de talie medie, Slope Assist urmeaza sa fie disponibila la mijlocul anului curent, in configuratiile LGP, LGP VPAT si XW VPAT. Aceasta tehnologie este completata de un nou ecran LCD color, ce pune la dispozitia operatorilor date, informatii si acces la diverse functii, in timp real.

Asistenta in panta buldozer Cat

Pentru mai multe detalii accesati: www.bm-cat.ro/asistenta-in-panta-buldozer

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *