AUTOGREDERE – 4 NOI TEHNOLOGII

Caterpillar a dezvoltat pentru autogrederele Cat patru tehnologii inovatoare, Cat® GRADE cu Cross Slope, Stable Grade, Auto Articulation si Advanced Control Joysticks, care au rolul de a imbunatati performanta si productivitatea operatorilor si de a reduce costurile de operare.

Cat GRADE cu Cross Slope – nivelare rapida

Cat GRADE cu Cross Slope este un sistem 2D optional, care poate fi integrat din fabrica si care nu necesita o infrastructura sau o statie de baza. Simplu si eficient, sistemul 2D ajusteaza automat gradul de inclinare al lamei, pe baza informatiilor primite de la operator, astfel incat procesul de nivelare sa fie realizat in parametri optimi. Operatorii pot realiza nivelarile mai rapid si mai eficient, folosind mai putin combustibil si cu un efort mai mic. Atunci cand este nevoie de un control 3D, sistemul poate fi upgradat la AccuGrade™.

Stable Grade – mai multa precizie

Stable Grade este o tehnologie patentata Caterpillar (optionala), care detecteaza si reduce miscarile pe verticala ale utilajului, pentru o nivelare mai precisa. Sistemul reduce automat turatia motorului la 15% de fiecare data cand este detectata o miscare pe verticala. Pe masura ce utilajul este stabilizat, turatia creste automat pana cand se atinge valoarea presetata de operator. Setarile pot fi ajustate in functie de preferintele operatorului si de specificul santierului in care se opereaza.

Auto Articulation – manevrabilitate imbunatatita

Auto Articulation este o alta tehnologie patentata Caterpillar care ajuta la reducerea nivelului de oboseala al operatorilor prin automatizarea miscarilor articulatiilor utilajului. Tehnologia creste productivitatea si nivelul de manevrabilitate, in special atunci cand se lucreaza in spatii inguste sau cand sunt intampinate obstacole. Toate autogrederele seriei M3 vin direct din fabrica cu hardware-ul Auto Articulation preinstalat si un software trial cu valabilitate de 500 de ore.

Advanced Control Joysticks – mai multa siguranta pentru operator

Advanced Control Joysticks permite operatorilor sa conduca, sa schimbe directia, sa ajusteze lama, sa foloseasca Cat GRADE cu Cross Slope, sa controleze sistemele hidraulice sau atasamentele pentru indepartarea zapezii doar folosind joystick-urile. Aceste controale optionale sunt usor de folosit si au rolul de a creste siguranta si productivitatea operatorilor si de a reduce gradul lor de oboseala.

Pentru mai multe informatii tehnice despre autogrederele Cat, accesati:

www.bm-cat.ro/produse/autogredere

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *