CAT D8T, PUTERE DE TOP

NOUL BULDOZER CAT® D8T ESTE MAI PRODUCTIV, MAI UȘOR DE OPERAT ȘI ARE UN CONSUM DE COMBUSTIBIL MAI EFICIENT

Cel mai nou Buldozer Cat® D8T este conceput să deplaseze mai mult material într-un timp mai scurt, la un cost mai mic pe tonă. Buldozerul dispune de o transmisie cu totul nouă, complet automată, ce asigură o productivitate mai mare cu 18% față de modelul anterior. Capacitatea crescută a lamei, puterea și sistemul de direcție îmbunătățite, precum și o gamă completă de opțiuni tehnologice îmbunătățesc și rentabilitatea investiției în acest tip de echipament.

D8T

Mutați mai mult material, consumați mai puțin combustibil

Noul D8T mută cu până la 18% mai mult material pe oră decât modelul precedent, folosind aproximativ aceeași cantitate de combustibil, ceea ce înseamnă un consum de combustibil mult mai eficient.

Productivitatea crescută se datorează în mare parte noii transmisii marca Caterpillar, complet automată, cu 4 trepte de viteză. Trenul de rulare optimizează buldozerul pentru o putere superioară și o eficiență maximă sub sarcină. Nu este nevoie ca operatorul să schimbe vitezele, astfel încât operatori cu diferite niveluri de experiență pot profita la maximum de buldozer fără schimbarea vitezelor. Transmisia îmbunătățită și ambreiajul de blocare monobloc asigură o deplasare lină.

Având 10,3 m3, cea mai mare lamă SU disponibilă pentru D8T execută operațiunile foarte rapid. Muchiile de tăiere Performance, ca dotare opțională, cresc sarcina utilă a lamei cu până la 25% față de cele standard, în special în sol tare/înghețat sau cu materiale foarte compactate.

Propulsat de un motor Cat C15 ACERT™, noul D8T are o putere netă de top de 359CP. Forța de tracțiune a crescut cu până la 13%, iar îmbunătățirea cuplului de direcție, transmisia complet automată și direcția diferențială asigură cel mai performant sistem de direcție sub sarcină.

Opțiuni tehnologice pentru afacerea dvs.

Caterpillar oferă o gamă de tehnologii Cat Connect GRADE pentru a vă ajuta să lucrați mai eficient și mai precis. Tehnologiile variază de la simpli indicatori de pantă la sistem GPS complet, echipat din fabrică, toate asigurate de Caterpillar și dealerii Cat.

  • Cat Slope Indicate este standard, afișează panta   transversală și orientarea înainte/înapoi pe monitorul principal, permițându-le operatorilor să lucreze cu mai multă precizie în pantă.
  • Cat GRADE Slope Assist™ este o opțiune pe buldozerele D8T cu basculare simplă care oferă asistență în poziționarea lamei, fără a fi nevoie de hardware adăugat sau semnal GPS. 
  • Cat GRADE 3D este un sistem opțional de control al pantei integrat din fabrică, care asigură ghidare tridimensională atât pentru excavare de producție, cât și pentru nivelare-finisare fină. Sistemul dispune de antene montate pe acoperiș pentru a elimina suporții de susținere și cablurile montate pe lame.
  • Attachment Ready Option (ARO) (Opțiune Preechipare Atașament) echipată din fabrică indică locații optime de montaj, console și hardware și simplifică instalarea unui sistem de control al înclinării post-vânzare.
  • AutoCarry™ automatizează ridicarea lamei pentru a menține sarcina dorită pe lamă, îmbunătățind densitatea sarcinii și reducând alunecarea șenilei. Funcționează perfect cu GRADE cu 3D.

Tehnologiile telematice Cat LINK simplifică gestionarea șantierelor – prin colectarea de date generate de echipamente, materiale și oameni – și livrarea acestora în formate personalizate.

Economisiți timp și bani de întreținere

La fel ca toate buldozerele Cat, D8T este proiectat pentru o întreținere de rutină ușoară, cu caracteristici cum ar fi puncte de service grupate și un centru de întreținere la nivelul solului. Cu noile filtre de combustibil cu cartuș, intervale de service de ulei de motor mai lungi și ventilatorul reversibil automat programabil standard economisiți timpi cu întreținerea. Noul tren de rulare HD (pentru sarcini grele) ultra-rezistent, opțional – Cat HDXL cu DuraLink™ – oferă până la 25% mai multă rezistență la uzură pe suprafețe abrazive pentru reducerea timpului de întreținere și a costurilor totale.

D8T este disponibil cu configurații pentru presiune standard și presiune joasă la sol (LGP), precum și configurații speciale pentru deșeuri și depozitare. O varietate de lame și tipuri/lățimi de saboți de șenile permite fiecărui utilaj să fie optimizat pentru performanță în aplicații specifice.

Pentru mai multe informații despre buldozerul D8T, va rugăm să ne contactați.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *