EXCAVATOARE NEXT GENERATION DE 36 TONE

La mai puțin de 2 săptămâni de la lansarea în România a modelelor Cat 320 GC, 320 și 323 prin Roadshow-ul New Range.New Rules., Caterpillar a anunțat completarea gamei Next Generation cu două noi modele de 36 de tone. Dotat cu tehnologia Cat Connect, excavatorul Cat 336 oferă productivitate maximă la cel mai mic cost pe oră, pe când noul Cat 336 GC se laudă cu fiabilitate ridicată și costuri reduse.

De altfel, întreaga gamă Next Generation oferă creșteri considerabile ale productivității și eficienței, reducerea semnificativă a consumului de combustibil și îmbunătățiri remarcabile în ceea ce privește siguranța operatorului.

Tehnologia sporește eficiența cu până la 45%

Noul Cat 336 are cel mai înalt nivel de tehnologie standard echipată din fabrică pentru a crește productivitatea. Tehnologia Cat Connect integrată crește eficiența de operare cu până la 45% față de operațiunile de nivelare tradiționale.

Sistemul Cat Grade 2D standard indică adâncimea, panta și distanța orizontală raportat la cota finală pe un monitor tactil standard, sporind precizia operatorilor. Sistemul poate fi îmbunătățit cu Cat Grade 2D Advanced sau Cat Grade 3D.

Tehnologia standard Grade Assist (asistență la săparea sub un unghi) automatizează mișcările brațului, balansierului și cupei astfel încât operatorii mențin cota finală fără efort, cu o singură manetă.

Cat Payload asigură sarcini-țintă precise și creșterea eficienței de încărcare cu sistemul de cântărire din mers și estimări de sarcină utilă în timp real, fără oscilații pentru a evita supra-/sub-încărcarea camionului.

Caracteristica E-fence împiedică deplasarea excavatorului în afara punctelor definite de operator – foarte util atunci când se lucrează sub structuri sau aproape de o zonă circulată.

Hardware-ul și software-ul Cat LINK™ conectează șantierele la birou și oferă clienților informații vitale despre operarea utilajului.

Economie de combustibil de până la 15%

Excavatoarele Cat Next Generation sunt concepute să consume mai puțin combustibil decât modelele pe care le înlocuiesc – cu până la 15% mai puțin combustibil pentru modelul 336.

Noul mod de operare inteligentă (Smart Mode) adaptează în mod automat puterea motorului și puterea hidraulică la condițiile de săpare, optimizând consumul de combustibil și performanța. Turația motorului este redusă automat atunci când nu există nicio comandă hidraulică pentru a reduce și mai mult consumul de combustibil.

Sistemul de răcire dispune de un ventilator nou, variabil, care menține excavatorul la temperatura de funcționare corectă pentru o eficiență maximă.

Cu un nou sistem electrohidraulic conceput pentru receptivitate și eficiență, Cat 336 și 336 GC au o nouă supapă de comandă principală, care elimină liniile-pilot, reduce pierderile de presiune și scade consumul de combustibil. Mai puține furtunuri hidraulice pe excavatoare înseamnă mai puțin ulei consumat, reducând costurile de exploatare pe termen lung.

Costuri de întreținere reduse cu până la 15%

Cu intervale de întreținere extinse și mai sincronizate, noile excavatoarele Cat lucrează mai mult la un cost mai mic; costurile de întreținere sunt reduse cu până la 15% față de seriile anterioare.

Noul filtru de aer Cat cu prefiltru integrat și filtre primare și secundare are o capacitatea de reținere a prafului dublă față de modelul precedent.

Noul filtru de retur hidraulic Cat are o durată de viață de 3000 de ore – cu 50% mai mult față de filtrul precedent.

Filtrele sistemului de combustibil sunt sincronizate pentru service la 1000 de ore – o creștere de 100% față de filtrele anterioare.

Gurile de scurgere pentru apă și sedimente ale sistemului de combustibil și joja de nivel a uleiului hidraulic sunt poziționate împreună la nivelul solului, ceea ce face întreținerea de rutină zilnică mai rapidă, mai ușoară și mai sigură.

O cabină nouă concepută pentru a îmbunătăți performanțele operatorului

Având la dispoziție pachetele Comfort, Deluxe sau Premium pentru cabină, toate cabinele excavatoarelor Cat Next Generation au caracteristici standard, cum ar fi pornire fără cheie, cu buton de comandă, monitor cu ecran tactil mare standard de 8 inch (203 mm), cu taste pentru comenzi, și structuri de protecție la rostogolire (ROPS) antifonate asigurând mai mult confort și siguranță pentru operator.

Noii montanți cu structură vâscoasă reduc vibrațiile cabinei cu până la 50% față de modelele anterioare.

Un radio integrat cu Bluetooth® și porturi USB pentru conectarea și încărcarea telefoanelor aduc confortul de acasă în cabina operatorului.

Sistemul de climatizare menține setările de temperatură din interiorul cabinei, indiferent de temperatura ambiantă exterioară.

Butoanele programabile ale joystick-ului permit operatorului să „tasteze” setările de productivitate.

Opțional, modelul Cat 336 oferă operatorului vizibilitate de 360 ​​de grade prin combinarea de imagini de la mai multe camere montate pe utilaj.

Menită să vă ajute să vă consolidaţi afacerile, familia de excavatoare Cat Next Generation vă oferă noi modalităţi de a economisi bani, oferindu-vă posibilitatea de a executa diverse lucrări la costuri mai mici.

Pentru mai multe informații despre excavatoarele hidraulice Cat Next Generation, va rugam sa ne contactati 021 202 76 00.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *