INOVATIE PENTRU NOUL COMPACTOR CB10

Compactor CB10

Caterpillar a dezvoltat un nou sistem de vibrații oscilatorii dedicat tuturor modelelor din gama de compactoare de asfalt Cat®Noul model Cat CB10 este un compactor de asfalt de 10 tone, care poate fi echipat, în combinație, cu tambur oscilant și tambur vibrator. Dotat cu această tehnologie de oscilație de ultimă generație, Cat CB10 oferă pe lângă durabilitatea și performanța specifice compactoarelor de asfalt Cat existente, un plus de versatilitate și rentabilitate.

Sistemul oscilant Caterpillar


Noul concept Caterpillar combină vibrații verticale de înaltă performanță pe tamburul din față cu noua tehnologie de oscilație pe tamburul din spate. Compactarea inițială este asigurată de tamburul din față cu vibrații verticale cu două amplitudini, cinci amplitudini sau sisteme Versa-Vibe™. Pe când tamburul oscilant din spate continuă performanțele excelente pentru uniformitate și o densitate optimă.

Sistemul oscilant utilizează tehnologia cu excentric de tip capsular, deja testată și dezvoltată de Caterpillar, cu intervale de întreținere la 2 ani/ 2000 de ore, ceea ce îi ajută pe constructori să maximizeze timpul de funcționare și să limiteze costurile de întreținere zilnică. Sistemul de transmisie este acționat printr-o singură curea, asigurând o capacitate de încărcare de 2 ori mai mare decât cea a unui sistem cu curea de distribuție, pentru o operare mai fiabilă. În plus, mantaua durificată a tamburului asigură o rezistență excepțională de durată, pe o varietate de amestecuri, și textură, densitate și finețe remarcabile în stratul de asfalt.

Aplicații

Versatilitatea este esențială pentru constructori pentru a profita la maximum de echipamentul lor. Cat CB10 cu vibrații și oscilații acoperă o gamă largă de aplicații, de la proiecte mari de autostrăzi lalucrări urbane, mai mici, dar semnificative. Tamburul din față utilizează vibrații verticale care livrează amplitudinile și opțiunile de frecvență pentru straturi groase și tipuri de amestecuri dure, în timp ce sistemul oscilant de pe tamburul din spate lucrează eficient pe straturi subțiri și în apropierea unor structuri sensibile, precum clădiri, poduri și peste utilități subterane, precum fibre optice, cabluri electrice, conducte de apă și gaze.

Caracteristici CB10

CB10 dezvoltă în continuare numeroasele caracteristici oferite de predecesorul său, CB54B. Vizibilitatea și controlul de excepție, precum și sistemul de propulsie cu o funcționare uniformă continuă să răspundă tuturor așteptărilor, în timp ce îmbunătățirile de la sistemul de pulverizare a apei, accesul de serviciu și pachetul de iluminat vin în sprijinul operatorilor și al personalului de service. În plus, senzori de temperatură cu infraroșu pentru stratul de asfalt au fost integrați în barele de protecție față și spate pentru o protecție mai mare și performanță.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *