SANTIER INTELIGENT CU AJUTORUL DRONELOR

Ca parte din strategia de inovare si implementare de noi tehnologii, compania Caterpillar realizeaza parteneriate cu jucatori cheie ai industriei. Produsele si tehnologiile dezvoltate prin aceste parteneriate au scopul de a sustine partenerii si clientii finali.

REDBIRD CAT

Cea mai recenta colaborare este cea cu Redbird si se adreseaza clientilor din Europa, Africa si Orientul Mijlociu care doresc sa implementeze conceptul de “santier inteligent”, bazat pe tehnologia dronelor.

Redbird este o companie pionier, infiintata in 2013, ce proceseaza si analizeaza date aeriene culese cu ajutorul dronelor sau a altor vehicule fara pilot. Abilitatea Redbird de a colecta datele si de a le analiza folosind un modul cloud si algoritmi proprietari ofera o serie de beneficii importante pentru clienti.

Dezvoltarea de relatii de colaborare cu firme precum Redbird are scopul de a ajuta clientii Caterpillar sa devina mai productivi si sa-i sprijine in decizii de business corecte.

Caterpillar este intr-o continua cautare de noi tehnologii, prin care sa ofere clientilor si partenerilor sai avantaje competitive. Prin parteneriatele realizate cu diferite companii ce activeaza in industria digitala avem sanse reale de a impacta pozitiv business-urile partenerilor nostri”, a declarat George Taylor, Vice President Marketing and Digital Division.

 “Acest parteneriat va aduce plusvaloare clientilor nostri. Colectarea de date si capabilitatea Redbird de analiza a imaginilor vor oferi clientilor informatii vitale, precum stocul de materiale, starea drumurilor sau progresul intregului proiect”, a declarat John Carpenter, Construction Technology and Solutions manager. 

 “Dronele intra intr-o noua etapa, analizarea datelor capturate avand cel mai important rol in acest proces. Solutia noastra a fost dezvoltata cu ajutorul celor mai mari companii de constructii. Suntem onorati de colaborarea cu Caterpillar, care va aduce beneficii tangibile pentru santiere, mine sau cariere”, a declarat Emmanuel de Maistre, CEO si co-founder Redbird.

In urmatoarele luni, Caterpillar va continua colaborarea cu Redbird pentru a creste gradul de constientizare cu privire la avantajele oferite de tehnologiile si produsele de ultima generatie pe santiere.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *