SPUNETI STOP TREPIDATIILOR LAMEI!

5 motive pentru eliminarea trepidațiilor lamei la un autogreder

Controlul mişcărilor pe verticală ale utilajului reprezintă o preocupare zilnică pentru operatorii de autogredere. Și deşi nimeni nu agreează acest efort continuu, cei mai mulţi s-au obişnuit cu ideea.

Cat Stable Blade

Ceea ce este neplăcut. Asta pentru că salturile utilajului ameninţă linia solului (adâncimea de tăiere). Iată cum:

  1. Provoacă reexecutarea lucrării. De îndată ce utilajul începe să exercite mişcări verticale, suprafața care urmează a fi nivelată este deteriorată de lamă. Asta înseamnă că operatorul va trebui să mai facă o altă trecere sau două – poate chiar mai multe – pentru a îndeplini specificațiile cerute.
  2. Duc la creşterea consumului de combustibil. Cu fiecare trecere suplimentară, consumul de combustibil creşte şi, odată cu el, şi costurile.
  3. Încetinesc munca. Mai multe treceri necesită mai mult timp. Iar mai mult timp înseamnă bani mai mulți.
  4. Reduc durata de viață a componentelor. Salturile utilajului accelerează uzura componentelor, crescând totodată riscul uzurii premature.
  5. Suprasolicită operatorul. Productivitatea scade atunci când un operator petrece ore îndelungate într-un mediu cu trepidaţii, concentrat în mod specific pe creșterea și reducerea vitezei accelerației, pentru a gestiona mişcările verticale ale maşinii.

Dacă sunteți gata să spuneţi stop trepidațiilor lamei, luați în considerare echiparea autogrederului cu tehnologia Cat® Stable Blade. Acest sistem exclusiv, special dezvoltat pentru autogredere, detectează trepidațiile utilajului înaintea operatorului și reduce automat viteza mașinii, înainte ca aceasta să provoace daune, care să genereze costuri mai mari.

Antreprenorii și utilizatorii de autogredere afirmă că această tehnologie ușor de utilizat economisește timp, reduce costurile și scade consumul de combustibil cu până la 14%. Stable Blade este disponibilă ca opțiune pe noile autogredere Cat seria M3 sau pentru instalare ulterioară pe modelele mai vechi din seria M.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *