STIVUITOARE PENTRU APLICATII DIFICILE

Menirea stivuitoarelor diesel Cat de 4,0-5,5 tone: APLICATIILE DIFICILE.

Cat® Lift Trucks a optimizat populara gamă de stivuitoare cu contragreutate DP40-55N diesel cu un motor nou, cu emisii reduse, care livrează o densitate a puterii de top, durabilitate ridicată și un consum de combustibil excelent.

Stivuitor diesel 3,5 tone

Aceste utilaje rezistente la uzură, ușor de utilizat, de mare putere, sunt echipate în special pentru aplicații dificile în porturi, pe șantierele de construcții și în operațiuni de transport de marfă.

Compact, puternic și economic

Inovatorul motor 854F Perkins cu 4 cilindri are o capacitate de 3,4 litri, dar puterea unui motor de 5,0 litri. Performanțele turbocompresorului sunt optimizate pentru cuplu la turație mică, iar designul solid asigură o durată lungă de viață, fără probleme.

Acest motor compact, dar eficient, reduce substanțial consumul de combustibil și menține nivelurile de emisii în limitele stricte ale normelor Stage IIIB. Filtrul de particule diesel (DPF) are o construcție metalică și nu necesită întreținere. Se utilizează un sistem de regenerare pasivă, ceea ce înseamnă că funinginea este arsă în timpul funcționării utilajului și nu se impun timpi morți.

Alți factori care contribuie la reducerea costului de deținere includ întreținere și reparații la intervale lungi de timp, acces facil la toate zonele de mentenanță, utilizarea unui flux de aer de ventilator cu împingere pentru reducea blocajelor din sistemul de răcire, poziționarea atentă a prizei de aer pentru a reduce la minim necesitatea înlocuirii filtrului de aer, precum și un afișaj LCD cu funcție rapidă de remediere a defecțiunilor.

Design orientat spre utilizator

Pe lângă puterea motorului, viteza rapidă de deplasare și capacitățile de ridicare, operatorii vor saluta funcționarea silențioasă, cu vibrații reduse, a grupului motopropulsor articular al stivuitorului. Sistemul de transmisie puternic permite schimbarea precisă și uniformă a treptelor de viteză, cu două opțiuni înainte și una înapoi, toate comenzile fiind simplu de utilizat.

Manevrarea se face ușor datorită direcției hidrostatice, iar modulul modern de control hidraulic, ușor accesibil, montat în cotiera reglabilă, ajută la precizie și confort. Un sistem PDS+ de detectare a prezenței este inclus standard, împreună cu o funcție de control a vitezei la sol și un buton electronic pentru aplicarea directă a frânei de parcare.

Este disponibilă o gamă extinsă de opțiuni: indicatori de greutate a sarcinii și de suprasarcină, dispozitive de deplasare laterală a sarcinii detașabile sau integrate, control al direcției acționat cu piciorul, cabină cu încălzire, frâne cu discuri umede, răcite cu ulei și protecție la sistemul de transmisie, șasiu compact sau mai lung, etc.

Pentru a configura stivuitorul potrivit aplicației dumnevoastră, vă rugăm să ne contactați: 021 202 76 00/ office@b-m.ro

Descărcați broșura AICI.

Mai multe detalii pe www.bm-stivuitoare.ro

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *