Miniincarcator cu disc taietor

Noile miniincarcatoare Cat pe roti si pe senile din seria D3

Caterpillar anunță lansarea unui total de 16 modele noi de miniîncărcătoare Cat din seria D3 – pe roți (SSL) și pe șenile (CTL), câteva fiind deja disponibile pe piața românească. Aceste utilaje duc mai departe reputația seriei D2 pentru calitate, confort și performanță și aduc îmbunătățiri semnificative în experiența operatorului. Ca o premieră în industrie, noile miniîncărcătoare au o linie de “Atașamente Inteligente”, ce se bazează pe o tehnologie inovativă, care recunoaște anumite atașamente și adaptează comenzile și informațiile operatorului la unelte și sarcini specifice.

Experiență îmbunătățită pentru operator

Accesul în/din noile încărcătoare din seria D3 echipate cu cabină închisă este acum mai ușor datorită ușii cu deschidere mai largă. În plus, distanța dintre joystick-uri crescut cu 76 mm, oferind spațiu suplimentar pentru operator în interiorul cabinei, pentru confort sporit.

Standarde ridicate pentru miniîncărcătoarele pe șenile

Noile încărcătoare CTL Cat din seria D3 îmbunătățesc stabilitatea de operare cu sarcini grele, în lucrări de nivelare sau la încărcarea în camioane. Modificările aduse șasiului și axelor de torsiune reduc balansul utilajului, fără a diminua confortul din timpul deplasării.
Toate utilajele CTL Cat din seria D3 au două trepte de viteză standard, pentru îmbunătățirea performanțelor pe șantier. Aceste utilaje sunt echipate să asigure cuplu ridicat pentru săpare și viteză mare la deplasare. Încărcătoarele Cat 279D3 și 289D3 se laudă cu o viteză la sol de 13,6 kilometri pe oră, cu 20% mai mult față de modelele din seria D. Utilajele Cat 239D3 și 249D3 sunt echipate standard cu transmisie cu 2 trepte de viteză, viteza de deplasare crescând cu 9% și, astfel, aceste modele se aliniază cu restul de modele din gama CTL echipate cu două trepte de viteză.

Control avansat

Modelele Cat SSL și CTL din seria D3 au Tehnologie Inteligentă, crescând și mai mult nivelul de integrare dintre utilaj și noile atașamente inteligente. Această tehnologie avansată pentru atașamente permite utilajelor Cat SSL și CTL din seria D3 să recunoască automat atașamente inteligente și să modifice comenzile utilajului pentru a se alinia cu cerințele operaționale și informaționale ale atașamentului.

Liniile de utilaje Cat CTL și SSL au funcții avansate de control, precum Return-to-Dig (revenire la poziția de încărcare) și Work Tool Positioner (poziționarea uneltei de lucru) pentru a ajuta operatorii cu sarcinile repetitive, cum ar fi nivelare, săpare și încărcare. Aceste funcții sunt acum grupate cu o funcție automată duală de menținere a cursei de ridicare-coborâre a uneltei de lucru, astfel încât și mai mulți operatori vor putea să profite de caracteristici care automatizează funcțiile utilajului, iar sarcinile vor fi executate cu mai puțină interacțiune și expertiză din partea utilizatorului.

Soluția pentru segmentul de Înaltă Performanță”

Odată cu introducerea seriei D3, identificatorul anterior de performanță XHP utilizat pentru modelele 272 și 299 a fost înlocuit cu marcajul XE. Modelele 272D3 XE și 299D3 XE reprezintă cel mai înalt nivel de performanță și cele mai avansate tehnologii disponibile pentru clienți în categoria de produse Cat SSL și CTL.

Pentru mai multe informații despre noile linii de utilaje Cat SSL și CTL din seria D3 și nu numai, vă rugăm să ne contactați la 0747.185.657 sau pe email office@b-m.ro

Mini incarcator Cat 236D3Menționăm că deja s-au livrat în România primele modele din seria D3, iar feed-back-ul clienților a fost de încântare față de îmbunătățirile aduse și tehnologiile disponibile.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *