Incarcatorul frontal pe senile Cat® 963 combina versatilitatea maxima cu un consum de combustibil eficient si productivitate ridicata

Atunci cand rentabilitatea maxima a investitiei intr-un utilaj este esentiala, versatilitatea unui incarcator frontal pe senile inseamna ca un singur utilaj si un singur operator pot sapa, incarca, transporta, umple si pot efectua multe alte operatiuni pe santier. Noul incarcator frontal pe senile Cat® 963 combina aceasta versatilitate cu o eficienta a consumului de combustibil cu pana la 10% mai buna, o productivitate mai ridicata si imbunatatiri la nivelul cabinei si manevrabilitatii. Modelul 963 indeplineste standardele europene Stage V privind emisiile de noxe. Cu o putere de 151 kW (202 hp) si o masa operationala de 20 358 kg, noul incarcator frontal pe senile 963 inlocuieste modelul anterior 963K.

Operare mai usoara

Incarcatorul frontal pe senile 963 este foarte confortabil datorita imbunatatirilor aduse cabinei – scaun cu suspensie pneumatica si cotiere/comenzi reglabile. Display-ul tactil intuitiv de 254 mm (10 inch) este usor de folosit si este conectat la o camera retrovizoare standard de inalta definitie. Functia Slope Indicate usureaza operarea, afisand pe ecran inclinatia utilajului si panta transversala.

Optiunea manevrarii prin joystick ofera comenzi familiare operatorilor experimentati, obisnuiti cu miniincarcatoarele pe roti / incarcatoarele compacte pe senile. La fel de usor se poate opta pentru comenzile traditionale cu levier in V / pedala. Indiferent de schema de control aleasa, operatorii pot seta raspunsul uneltei de lucru – fin, normal, grosier – pentru a se potrivi preferintelor de operare sau aplicatiei. Raspunsul mai fin al uneltei de lucru si al directiei, impreuna cu performantele imbunatatite ale directiei ofera un control crescut al utilajului.

Productivitate mai mare + Consum mai mic = Profit crescut

Incarcatorul frontal pe senile 963 este propulsat de un motor Cat C7.1, care are cuplu maxim cu 15% mai mare decat modelul anterior, transmitand o putere mai mare la sol atunci cand utilajul este sub sarcina.

In modul Auto, care adapteaza turatia motorului in functie de sarcina, se realizeaza o reducere a consumului de combustibil de pana la 10%. Modul Eco va utiliza o turatie a motorului chiar mai mica, pentru o reducere suplimentara a consumului de combustibil in aplicatii mai usoare. Modul Power va mentine o turatie ridicata a motorului pentru a beneficia de toata puterea disponibila in orice moment.

Cupa optionala din seria Performance mareste productivitatea cu pana la 20%. Tot ca optiune, cupla rapida Fusion™ permite schimbarea rapida a uneltei de lucru. Incarcatoarele frontale pe senile, incarcatoarele frontale pe roti si alte utilaje compatibile cu sistemul de cupla rapida Fusion™ pot schimba intre ele o varietate de cupe, furci si alte unelte de lucru.

Configuratiile speciale de utilaje Low Ground Pressure (LGP) si Waste Handling (pentru manipularea deseurilor) sunt echipate din fabrica cu trenuri de rulare specializate, protectii si alte caracteristici concepute pentru a face fata celor mai dificile sarcini.

Conectat pentru o eficienta maxima

Tehnologia Cat LINK elimina complexitatea gestionarii santierelor – prin colectarea datelor generate de utilaje, materiale si oameni, date pe care le ofera in formate personalizabile.

•   Product Link™ colecteaza date in mod automat si precis de la utilaje – orice tip si orice marca –, date care pot f apoi vizualizate online prin intermediul aplicatiilor web si mobile.

•  Cu VisionLink® accesati informatiile oricand si de oriunde. Reprezentantul dvs. Cat va poate ajuta in configurarea unui abonament personalizat, disponibil cu raportare celulara sau prin satelit, ori in ambele formate.

•   Aplicatia Cat App ajuta la gestionarea utilajelor – in orice moment – chiar de pe un smartphone.

•   Depanarea la distanta economiseste timp si bani, permitand reprezentantului Cat sa efectueze teste de diagnosticare de la distanta. Actualizarile Flash de la distanta ale software-ului de bord (ce nu necesita prezenta fizica a unui tehnician), realizate intr-un interval de timp convenabil, reduc timpul potential de actualizare cu pana la 50%.

•   Functiile Application Profile si Operator ID economisesc timp prin salvarea setarilor preferate ale utilajului.

•   Machine Security – Passcode (Siguranta Utilajului – Codul de acces) ofera un nivel optional suplimentar de securitate, solicitand operatorului introducerea unui ID inainte de pornirea utilajului.

Pentru mai multe informatii despre incarcatorul frontal pe senile 963, precum si despre intreaga linie de incarcatoare versatile Cat pe senile, contactati-ne: office@b-m.ro; 0747185657.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *